آگهی روزانه
آگهی روزانه
وکیل انحصار وراثت

وکیل انحصار وراثت حقوق بازنشستگی

پیشنهاد می گردد در صورتی که در انحصار وراثت و تقسیم ارث دچار مشکل شده اید و یا اسناد و وصیتنامه و اثر انگشت و امضای وصیتنامه را جعلی می دانید، با توجه به حق دسترسی به وکیل با مراجعه به یکی از نزدیکترین  دفتر وکالت حقوقی حق گرا در شمال ، دفتر وکالت شرق و یا دفتر وکالت حقوقی شعبه غرب  تهران ، دفتر مرکز شهر حق گرا  ، پیگیری موضوع دریافت و یا  اعتراض به مدارک را به وکلای با تجربه ما بسپارید تا وکلای ما بتوانند در احقاق حق به شما کمک نمایند. ما آماده ایم در انواع پرونده های مربوطه به خانواده،ملکی ، حقوقی ، جزایی و…در کنار شما باشیم

گروه وکلای حق گرا آماده است تا پرونده های مربوط به طلاق توافقی را از سرتاسر کشور و همچنین هم میهنان حاضر در سایر کشور ها را نیز پیگیری نموده و در سریعترین زمان ممکن ( حدود ۱۰ روز ) به نتیجه برساند.

مدارک انحصار وراثت حقوق

ورثه متوفی به جهت دریافت انحصار وراثت برای مستمری و حقوق بازنشستگی باید مدارکی را ارائه دهند. از جمله مهم‌ترین این مدارک می توان به موارد زیر اشاره کرد :

گواهی فوت بیمه‌ شده که از طرف سازمان ثبت احوال صادر شده باشد
اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی متوفی و ورثه
اصل و کپی عقدنامه همسر متوفی
گواهی تحصیلی فرزندان پسر که بیشتر از ۱۸ سال سن دارند.
مدارک کفالت پدر و مادر
صورت‌جلسه کمیسیون پزشکی در رابطه با از کارافتادگی فرزندان یا والدین متوفی (در صورت نیاز)
فرم درخواست برقراری مستمری ورثه
اصل و کپی انحصار ورثه که باید حداکثر تا ۹ ماه بعد از تاریخ فوت باشد
استشهادیه محضری
عقدنامه یا رونوشت آن
شناسنامه وراث
وصیت نامه متوفی (در صورت وجود)

بیشتر بدانیم : وکیل برای بازنشستگی

هزینه انحصار وراثت برای مستمری

هزینه انحصار وراثت برای مستمری ممکن است بر اساس تاریخ های مختلف، متفاوت باشد. این هزینه در سال های پیش از ۲۰۰ هزار تومان به بالا برآیند شده است. مبلغ انحصار وراثت برای مستمری باید توسط ورثه به دفاتر خدمات قضایی پرداخت شود. علاوه بر این، انتشار آگهی در روزنامه به صورت رایگان انجام شده و هزینه ای در بر نخواهد داشت. شما می توانید جهت کسب اطلاع از هزینه انحصار وراثت برای مستمری و حقوق بازنشستگی با مشاورین و متخصصین گروه حقوقی حق گرا در ارتباط باشید.

مجموعه گروه حقوقی حق گرا در تمامی مراحل پرونده، همراه شما خواهند بود. کافیست با شماره ۰۹۱۹۹۰۷۵۹۶۶ تماس گرفته و از راهنمایی ها و خدمات متخصصین این حوزه بهره‌مند شوید.

سهم فرزندان از حقوق پدر فوت شده

انحصار وراثت برای مستمری و حقوق بازنشستگی بین بازماندگان فرد متوفی انجام می شود. این بازماندگان می توانند شامل همسر، دختران، پسران، مادر و پدر متوفی باشند. سهم الارث هر یک از این افراد با یکدیگر متفاوت خواهد بود. به طوری که فرزندان دختر تا زمانی که ازدواج نکرده و یا شاغل نشده باشند، امکان دریافت مستمری را خواهند داشت. سهم هر یک از دختران، ۲۵ درصد از مستمری خواهد بود. در صورتی که دختران هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند، حق دریافت مستمری آن‌ها به ۵۰ درصد نیز می رسد. از طرفی، فرزندان پسر تا ۲۰ سالگی می توانند مستمری دریافت کنند. در صورتی که فرزند پسر گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشد، امکان دریافت مستمری را تا سن ۲۵ سالگی خواهد داشت. سهم پسران متوفی نیز دقیقاً برابر با دختران بوده و ۲۵ درصد خواهد بود. در نهایت، همسر متوفی تا زمانی که ازدواج نکرده باشد، حق دریافت مستمری را خواهد داشت.

بیشتر بدانیم :  دریافت مستمری نوه دختری 

سهم زن از مستمری شوهر متوفی

همسر فرد متوفی، حق دریافت ۵۰ درصد از مستمری استحقاقی فرد فوت شده را خواهد داشت. در برخی موارد، اگر مرد فوت شده چند همسر داشته باشد، مقدار مستمری فرد فوت شده به صورت مساوی در بین همسران او تقسیم می شود. در این شرایط، ابتدا باید انحصار وراثت برای مستمری انجام شده و ذینفعان معلوم شوند. همسر متوفی تنها در صورتی که عقد دائم کرده باشد، امکان دریافت مستمری را خواهد داشت.

برای کسب اطلاعات جامع در مورد مدارک و اسناد مورد نیاز برای انحصار وراثت برای مستمری، توصیه می شود با متخصصین این حوزه مشورت نمایید. گروه حقوقی حق گرا متشکل از وکلا، متخصصین و مشاورین خبره همراه شما در تمامی روند پرونده ها خواهد بود. برای دریافت راهنمایی و ارتباط با مشاورین مجموعه گروه حقوقی حق گرا می توانید با شماره ۰۹۱۹۹۰۷۵۹۶۶ تماس حاصل فرمایید.

بیشتر بدانیم : انحصار وراثت مستمری بازنشستگی

سهم شوهر از مستمری زن متوفی

زمانی که متوفی ک زن مستمری بگیر باشد، شوهر، فرزندان و پدر و مادر او بر حسب شرایط خاص امکان دریافت مستمری را خواهند داشت. شوهر فرد متوفی در صورتی که تحت تکلف زن بوده و از ۶۰ سال بیشتر سن داشته باشد می تواند مستمری دریافت کند. علاوه بر این، افرادی که طبق نظر کمیسیون پزشکی از کار افتاده تلقی می شوند و مستمری نیز از سازمان دریافت نمی کنند، این امکان را دارند تا حق مستمری همسر خود را پس از فوت او دریافت کنند. تمامی این موارد پس از دریافت انحصار وراثت برای مستمری امکان پذیر خواهد بود. از طرفی، فرزندان زن نیز می توانند در شرایطی خاص مستمری دریافت کنند. اولین شرط این است که پدر فرزندان در قید حیات نباشد. دومین شرط نیز این است که سن فرزندان کمتر از ۱۸ بوده و یا مشغول به تحصیل باشند. در این شرایط با بررسی درخواست انحصار وراثت برای مستمری، امکان دریافت مستمری وجود خواهد داشت.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.